BIO-ACCELERATOR TECAR

tecar winback K+

TECAR WINBACK

TECARTransfer Energetic in camp CApacitiv-Rezistiv

Energia WINBACK foloseste radiofrecventa, cuprinsa intre 300 KHz si 1 MHz. Accelereaza “regenerarea naturala” in tesuturile biologice. Nivelul scazut al energiei face ca terapie TECAR sa fie total non-invaziva si 100% naturala pentru corpul uman. Continue reading “BIO-ACCELERATOR TECAR”

Reeducarea Posturala Globala

sigla rpg

Sistemul muscular este alcatuit din muschi dinamici si muschi statici. Cei dinamici sunt cei ce fac miscarile ample si de cele mai multe ori sunt foarte vizibili. In timp ce muschii statici sustin articulatiile in profunzime si muncesc din greu toata ziua.
In acelasi timp muschii nu sunt structuri independente. Ei prefera sa lucreze in grup si formeaza lanturi musculare ce se intind pe suprafete foarte mari.

Continue reading “Reeducarea Posturala Globala”

Hidrokinetoterapie

hidro kinetic Plus

Hidrokinetoterapia numita si kinetoterapie acvatica presupune efactuarea unei serii de exercitii terapeutice in apa sub indrumarea unui kinetoterapeut. Hidrokinetoterapia se desfasoara in bazin in zona de adancime de 1.2 m, kinetoterapeutul ofera sustinere si indrumare pe tot parcursul tratamentului, nu este necesar sa stiti sa inotati. Continue reading “Hidrokinetoterapie”

Esti facut pentru miscare!

Illustration-by-John-Holcroft (5)

Majoritatea dintre noi stim sau am auzit cel putin, ca statul pe scaun o perioada mare de timp nu este benefic sanatatii. Te-ai intrebat de ce?

Raspunsul este simplu:

Corpurile noastre sunt construite pentru miscare!

Prezenta articulatiilor, ligamentelor, muschilor sunt doar cateva dovezi care ne atrag atentia ca trebuie sa facem miscare iar durerile de spate care apar tot mai frecvent ne indruma tot in directia asta. Dar nevoia corpului pentru miscare depaseste discomfortul dat de spatele nostru dureros. Mai jos aveti efectele nocive pa care statul pe scaun o perioada mai mare de timp il are asupra intregului organism: Continue reading “Esti facut pentru miscare!”

Curs de Prim Ajutor 06.06.2015

06.06.2015 – Curs de Prim Ajutor

pa 06.06


 

Va asteptam Sambata 06 Iunie sa participati alaturi de noi la un curs interactiv de Prim Ajutor sustinut de domnul As. Bratu Costinel

Asistent medical principal gr.III- Unitatea  Primiri Urgente – SMURD Brasov

Instructor formator in medicina de urgenta

Cursul contine:

  • Basic life support( Suportul vital de baza)
  • Resuscitare cardio-pulmonara si cerebrala la adult si copil
  • Traumatisme
  • Fracturi
  • Arsuri
  • Inec
  • Ingestie de corpi straini si substante toxice
  • Intrebari din partea cursantilor

Inscrieri la: 0746239215

 

Posturotest

posturotest

Migrene, dureri articulare, de spate…. sau “Ce este Posturologia?”
Posturologia este o ramură a Medicinei Clinice utilizată în ţările moderne pentru a analiza cele mai mici devieri de la o postură normală şi a găsi soluţii terapeutice pentru unele patologii osteo-articulare, prin intermediul unor metode simple şi neinvazive. Continue reading “Posturotest”

Kinetoterapia pediatrica

kinetoterapie pediatica


Kinetoterapia pediatrica este un puzzle fara sfarsit. Iata cateva dintre provocarile acestei profesii: suntem intr-o constanta cautare de a ne imbunatati intelegerea anatomiei si fiziologiei, incercam sa ne crestem si rafinam abilitatile manuale folosite pentru evaluari si tratamente, fiind mereu preocupati de dezvoltarea creativitatii noastre motrice.

Complexitatea cazurilor in kinetoterapia pediatrica este uimitoare si devine tot mai clar pentru noi, ca un act terapeutic reusit necesita luarea in calcul a structurii familiei si dinamicii sociale. Continue reading “Kinetoterapia pediatrica”